واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

غزه؛‌ محور رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین

وزیر خارجه روسیه که به پکن رفته، با همتای چینی درباره وضعیت ناشی از درگیری‌های نظامی رژیم صهیونیستی و نیروهای مقاومت فلسطین رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در سفر به پکن با وانگ یی وزیر خارجه چین دیدار و درباره درگیری‌ها و تحولات نوار غزه رایزنی کرد.

 

منابع رسانه‌ای دولتی در روسیه، از رایزنی وزیر خارجه این کشور با همتای چینی خود در پکن درباره درگیری‌های نظامی بین رژیم صهیونیستی و نیروهای مقاومت فلسطین تبادل نظر کرد.

 

طبق گزارش این رسانه روس، سرگئی لاوروف روز دوشنبه (امروز) وارد پکن شد و قرار است در نشست بین‌المللی «مجمع بین‌المللی کمربند و جاده» شرکت کند.

 

طبق گزارش تاس، ابرپروژه «کمربند و جاده» توسط شی جین پینگ رئیس‌جمهور چین در سال ۲۰۱۳ پیشنهاد شد و تاکنون بیش از ۱۵۰ کشور و بیش از ۳۰ سازمان بین‌المللی به آن پیوسته‌اند.

 

در ادامه تلاش‌های کشورهای مختلف و سازمان‌های بین‌المللی برای توقف حملات جنایتکارانه رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه، روسیه به دنبال تصویب آتش‌بس در شورای امنیت سازمان ملل است.

 

یک منبع دیپلماتیک در شورای امنیت بامداد یکشنبه به شبکه «الجزیره» گفت: ‌«روسیه از شورا می‌خواهد روز دوشنبه درباره آتش‌بس بشردوستانه بین حماس و اسرائیل رأی‌گیری کند».

 

خبرگزاری «رویترز» هم گزارش داد که روسیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای شورای امنیت آماده کرده که ذیل آن از طرفین درگیر در نوار غزه خواسته می‌شود که فوراً درگیری‌ها را متوقف کنند.

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه پیش از این، حصر غزه توسط رژیم صهیونیستی را با اقدام نازی‌ها در محاصره لنینگراد مقایسه کرد.

 

رئیس‌جمهور روسیه در جمع خبرنگاران در قرقیزستان گفته بود: «سناریوهای شرورانه‌ای در حال پدیدار شدن هستند از جمله اینکه اقدامات نظامی و غیرنظامی اتخاذشده علیه غزه با محاصره لنینگراد در دوران جنگ جهانی دوم قابل مقایسه هستند».

 

وزارت بهداشت فلسطین امروز (دوشنبه) در بیان آخرین آمار قربانیان حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی به غزه، تعداد شهدا را ۲۷۵۰ نفر اعلام کرد. طبق این گزارش، ۹۷۰۰ نفر نیز تاکنون زخمی شده‌اند؛ این در حالی است که طبق گفته سازمان امدادرسانی غزه هنوز بیش از هزار نفر در زیر آوار مانده‌اند و کار آواربرداری با توجه به حملات پیوسته هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی با کندی صورت می‌گیرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار